Agentia de turism AATravel.ro va pune la dispozitie sejururi, chartere, circuite si alte servicii turistice la preturi competitive. Vizitati Sejururi Bulgaria pentru a vedea ofertele noastre.

OFFROAD

Participantii sunt repartizati in masini de teren si au de parcurs un traseu intro perioada de timp. La cerere se pot alege si atv-uri. Traseul poate urma un road-book (descriere itinerar) asa cum se obisnuieste la concursuri sau dupa modelul unui raid ( distanta mai lunga).

Echipele se construiesc in functie de numarul total al participantilor tinand cont ca o masina are capacitatea de 3 persoane iar un atv. Echipajele pot comunica radio intre ele si dispun de echipamente speciale de depasirea obstacolelor (troli, sufe, ocheti, scripeti). Durata este pentru ture scurte de 50-70 minute si pentru raiduri de 2-8 ore. Atv-urile se pot conduce de cei ce poseda permis cat B. In functie de pregatirea participantilor pot fi conduse si anumite masini sub supravegherea insotitorilor.

Se urmareste compatibilitatea echipei in conditii de munca in teren si respectarea hotararilor luate de lider.

CANIONYNG

Cu ajutorul echipamentului tehnic alpin si al costumelor de protectie din neopren echipa parcurge un canion coborand pe cursul unui rau cu pereti apropiati si cu debit de apa. Se coboara prin cascade, se fac traversari prin tehnica alpina, se inoata in bulboane.

O echipa poate avea maxim 11 membri iar timpul de desfasurare este de 3-6 ore. Se urmareste munca in echipa, respectarea hotararilor liderului, comunicarea si posibilitatea de evolutie in conditi de mediu vitreg.

TIROLIANA

Traversarea intre 2 puncte pe deasupra unui obstacol (rau, vale, canion) folosind corzi si echipament de alpinism.

 

 

ESCALADA

Catararea pe o stanca asigurat cu o coarda folosind tehnici si echipamente de alpinism.

RAPEL

Coborarea pe o verticala cu ajutorul unei corzi folosind sisteme de franare.

Se urmareste evaluarea individului, deschiderea pt. folosirea unui echipament nou si intelegerea unor tehnici noi.

Timpul de desfasurare pt. un grup de 20-25 pers.este de 2-3 ore.

 

PAINTBALL

Echipele reprezinta 2 armate care se infrunta folosind markere (arme paintball), echipament de protectie si comunicatie. Se urmeaza mai multe scenarii care reproduc scene reale de lupta. Se recomanta ca jocul sa se desfasoare cu 2 echipe de max.12 pers. fiecare avand o durata de 35-60 minute.

Se urmareste comunicarea, strategia,respectarea deciziilor liderului si rezolvarea unor probleme tehnice neprevazute.

 

ORIENTARE TURISTICA

Echipa parcurge un traseu cu ajutorul hartii si al busolei contra cronometru. Traseul poate avea puncte de control (cp) -puncte de verificare a respectarii drumului. Echipa recomandata este de 10-12 pers. cu o durata de desfasurare de 30-50 min. Se pot organiza 2 trasee asemanatoare ca distanta si puncte de control care pot fi parcurse sub forma unei curse.

Se urmareste puterea de concentrare,capacitatea de a lua decizi rapide, uniunea echipei si capacitatea de a intelege schite sau planuri noi.

TIR

Concursuri de tir cu arcul sau markere de paintball.

Se urmareste capacitatea individului de a invata sa foloseasca un sistem nou.

 

FUNNY GAMES

Jocuri distractive care imbina distractia cu munca in echipa:

  • alergare in saci
  • cursa cu obstacole
  • tir legat la ochi
  • mersul cu sky-ul pe iarba in echipa
  • parcurgerea unui traseu cu obstacole legat la ochi.

    Echipa este formata din 8-11 pers din care se alege un lider.

    Se urmareste comunicarea in cadrul echipei si conlucrarea intre membri ei.

 

TREASURE HUNT

Evenimente tip competitie alcatuite din diverse activitati ( tir, funny games, offroad, tiroliana, punte indiana, orientare, paintball ) la care in urma parcurgerii cu bine a unei etape se obtine un indiciu care duce la usurarea etapei urmatoare si la castigarea marelui premiu.

Inspirata de concursul "FORT BOYARD" este activitatea care sudeaza cel mai bine o echipa si pune in valoare comunicarea in cadrul ei.In acelasi timp evidentiaza cel mai bine persoanele cu calitati de lider

Echipa cuprinde intre 6-12 membri durata activitati fiind de 1,5-3 ore.

CAIAC

Trasee cu caiace de unu sau doua persoane desfasurate pe rauri sau lacuri de munte.Se pot organiza si jocuri sau competitii cu ajutorul caiacelor integrate in cadrul unui program de team building. Iarna jocurile cu caiacele se pot face pe zapada daca inaltimea acesteia permite.

caiac Caiac
caiac caiac