Offroad


Participantii sunt repartizati in masini de teren si au de parcurs un traseu intr-o perioada de timp. Traseul poate urma un road-book (descriere itinerar) asa cum se obisnuieste la concursuri sau dupa modelul unui raid ( distanta mai lunga).

Echipele se construiesc in functie de numarul total al participantilor tinand cont ca o masina are capacitatea de 3 persoane. Echipajele pot comunica radio intre ele si dispun de echipamente speciale de depasirea obstacolelor (troli, sufe, ocheti, scripeti). Durata este pentru ture scurte de 50-70 minute si pentru raiduri de 2-8 ore. In functie de pregatirea participantilor pot fi conduse si anumite masini sub supravegherea insotitorilor.

Se urmareste compatibilitatea echipei in conditii de munca in teren si respectarea hotararilor luate de lider.
Echipa Puzzleteam organizeaza in zona Rucar-Bran raiduri cu masini de teren. Un raid poate avea durata cuprinsa intre 2-8 ore/zi sau la cerea clientului pana la trei zile. Multe din trasee urmeaza itinerariile concursurilor de teren auto-moto care s-au desfasurat in zona.

In cazul in care durata presupune masa sau cazarea organizatorul poate intermedia acestea contra cost.
Mesele sau cazarea se pot desfasura in locatii ca :pensiuni turistice,case de vanatoare, stane turistice, hoteluri cu conditii de cazare cuprinse intre 2 si 4 stele.

Raiduri cu masini de teren se pot organiza la cererea clientului si in alte zone din tara. De asemenea flota noastra de vehicule de teren poate fi folosita si la transporturi speciale in zone greu accesibile.

Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Play
Play
Play
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Canyoning


Cu ajutorul echipamentului tehnic alpin si al costumelor de protectie din neopren echipa parcurge un canion coborand pe cursul unui rau cu pereti apropiati si cu debit de apa. Se coboara prin cascade, se fac traversari prin tehnica alpina, se inoata in bulboane.
O echipa poate avea maxim 11 membri iar timpul de desfasurare este de 3-6 ore. Se urmareste munca in echipa, respectarea hotararilor liderului, comunicarea si posibilitatea de evolutie in conditi de mediu vitreg.

Paintball

Echipele reprezinta 2 armate care se infrunta folosind markere (arme paintball), echipament de protectie si comunicatie. Se urmeaza mai multe scenarii care reproduc scene reale de lupta.

Se recomanta ca jocul sa se desfasoare cu 2 echipe de max.12 pers. fiecare avand o durata de 35-60 minute.

Se urmareste comunicarea, strategia,respectarea deciziilor liderului si rezolvarea unor probleme tehnice neprevazute.

Play
Play
Play
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Orientare turistica

Echipa parcurge un traseu cu ajutorul hartii si al busolei contra cronometru. Traseul poate avea puncte de control (cp) -puncte de verificare a respectarii drumului. Echipa recomandata este de 10-12 pers. cu o durata de desfasurare de 30-50 min. Se pot organiza 2 trasee asemanatoare ca distanta si puncte de control care pot fi parcurse sub forma unei curse.
Se urmareste puterea de concentrare,capacitatea de a lua decizi rapide, uniunea echipei si capacitatea de a intelege schite sau planuri noi.

Tir

Concursuri de tir cu arcul sau markere de paintball, arma airsoft si CO2.
Se urmareste capacitatea individului de a invata sa foloseasca un sistem nou.

Play
previous arrownext arrow
Slider

Play
Play
Play
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Funny games

Jocuri distractive care imbina distractia cu munca in echipa:
-alergare in saci
-cursa cu obstacole
-tir legat la ochi
-mersul cu sky-ul pe iarba in echipa-parcurgerea unui traseu cu obstacole legat la ochi.
Echipa este formata din 8-11 pers din care se alege un lider.Se urmareste comunicarea in cadrul echipei si conlucrarea intre membri ei.

Treasure hunt

Evenimente tip competitie alcatuite din diverse activitati ( tir, funny games, offroad, tiroliana, punte indiana, orientare, paintball ) la care in urma parcurgerii cu bine a unei etape se obtine un indiciu care duce la usurarea etapei urmatoare si la castigarea marelui premiu.
Inspirata de concursul “FORT BOYARD” este activitatea care sudeaza cel mai bine o echipa si pune in valoare comunicarea in cadrul ei.In acelasi timp evidentiaza cel mai bine persoanele cu calitati de lider
Echipa cuprinde intre 6-12 membri durata activitati fiind de 1,5-3 ore.

Play
previous arrownext arrow
Slider

Play
previous arrownext arrow
Slider

Caiac

Trasee cu caiace de unu sau doua persoane desfasurate pe rauri sau lacuri de munte.Se pot organiza si jocuri sau competitii cu ajutorul caiacelor integrate in cadrul unui program de team building. Iarna jocurile cu caiacele se pot face pe zapada daca inaltimea acesteia permite.

Activitati Discovery

-Participantii impartiti in echipe parcurg cu ajutorul harti si a busolei un traseu pe parcursul careia se afla probe inspirate de emisiunile Discovery ca de exemplu: MESERI MURDARE,  BARBAT SI FEMEIE IN SALBATICIE,  PESCUIT EXTREM
In toate probele echipa cu ajutorul inventivitatii si a unor ustensile  minime ( puse la dispozitie de organizatori) poate confectiona unelte care  sa le usureze munca.
  Parcurgerea probelor in cel mai scurt timp duce la castigarea concursului.

-Participantii impartiti in echipe vor primi un set de scule si subamsamble( roti, suruburi, saibe, sfoara, bucati de lemn) cu ajutorul carora trebuie sa realizeze intr-un termen fix un vehicul cu care sa poata parcurge un traseu in coborare. Traseul va avea jaloane asa ca vehicolul realizat va trebui sa aiba capacitatea de a vira si frana si va fi condus de un participant ales de echipa.

Play
Play
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Play
previous arrownext arrow
Slider

Tir cu arme de foc


Tir cu diverse arme de foc si diferite, calibre desfasurat intr-un poligon special amenajat aflat in apropierea orasului BUCURESTI. Poligonul ofera si posibilitate unor antrenamente tip simulare asemanatoare celor desfasurate de unitatile speciale ale politiei si armatei in care se folosesc replici de airsoft. PERFECT pentru un team building in apropierea CAPITALEI in care nu aveti la dispozitie decat o zi.

Parteneri

Author

admin@global-marketing.ro
Total post: 20